www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Een mol op Ameland?

11 oktober 2013 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

[slideshow]Misschien is het al opgevallen, maar tijdens de wandeling of de rit met het paard kunnen zandbulten de weg belemmeren. Dat is geen reuze mol die plotseling actief is, maar het zijn bulten zand die door ons zijn neergelegd. Het is is even lastig, maar het zal spoedig anders zijn.

Op dit moment proberen we de plekken, die in het najaar en de winter vaak nat zijn, te voorzien van een extra laag zand. Geen natte of blubber voeten meer, dat is onze gedachten hierachter. Ook sommige grote oneffenheden in de paden proberen we weg te werken. Hiervoor rijden we eerst het zand naar de verschillende plekken. Als het goed is zijn de bulten nu zo goed als weggewerkt en zijn de paden weer geëgaliseerd en goed begaanbaar!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog