www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Fiets een blokje om

16 september 2020 Boswachter Fabienne Bunicich-Droste in Ameland
Omleiding

Omleiding

Het fietspad door de duinen van het Hagedoornveld is vanaf 14 september gesloten wegens werkzaamheden.
Tijdens de periode van september tot en met februari 2021 zal het natuurgebied en het fietspad hier een boost krijgen en wordt er met man en macht gewerkt om dit project voor het volgend broedseizoen klaar te krijgen.

Op avontuur

Mocht je nu op Ameland zijn en toch door de natuur van het ene dorp naar het andere dorp willen fietsen, dan kun je een blokje om fietsen. Ameland heeft namelijk zoveel moois te bieden. Als je aankomt bij een uitzichtpunt op de Ballumer Blinkert, staat er een omleiding aangegeven rechtsaf richting de Verbindingsweg. Je kan kiezen om deze te volgen aangezien het de snelste weg is naar Nes, maar wel wat saai aangezien er hier veel auto’s rijden.  Je zou wat verder kunnen doorfietsen en voor een alternatieve route kunnen kiezen “butendieks” zoals de Amelander dat zelf noemt (aan de buitenzijde van de dijk). Hier heb je een schitterend uitzicht over het Wad en ervaar je het eilandgevoel des te meer.
Kijk voor meer informatie op onze site om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden.

Wadkant
Waddenzee
reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog