www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Afscheid nemen van bekende paaltjes

24 maart 2016 Boswachter Roel Vriesema in Fryslân
7
rode route met bekend paaltje.

JUBBEGA – Vanaf maandag worden de bekende gekleurde paaltjes langs de wandelpaden in onze natuurgebieden in Zuidoost Fryslân weggehaald. Uiteraard blijven de bestaande wandelpaden wel bestaan, maar de komende tijd gaan we deze grotendeels markeren met vierkante palen van het wandelpadennetwerk Zuidoost Fryslân. De gezamenlijke gemeenten, grondeigenaren en de provincie Fryslân werken nauw samen om een mooi wandelpadennetwerk Zuidoost Fryslân te realiseren en hiermee zijn de wandelgebieden straks beter op elkaar aangesloten.

 

de nieuwe paaltjes.
de nieuwe paaltjes.

 

Wandelaars kunnen straks vooraf zelf hun wandeling samenstellen. Het systeem is een navolging op het bestaande fietspadennetwerk in Zuidoost Fryslân. In enkele natuurgebieden zoals de Rottige Meente, de Deelen en het Wijnjeterperschar blijven de bekende kleurenroutes van Staatsbosbeheer voorlopig naast het nieuwe wandelpadennetwerk bestaan.

Boswachter Roel Vriesema

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog