www.boswachtersblog.nl/ Noord-Holland

Kerstboomchallenge

14 december 2020 Boswachter Rien de Vries in Noord-Holland

Help jij de kerstboom van Elswout te versieren? Hij staat er weer, de kerstboom op het pleintje achter het poortgebouw van Elswout. De lichtjes hangen, maar nu de versiering nog. Heb jij thuis een mooi kerstbal of iets anders moois voor in de boom? Spring op de fiets en neem hem mee naar Elswout en help Staatsbosbosbeheer de kerstboom te versieren.

Hangen alle kerstballen al in de boom bij je thuis? Pak dan een hertje of hartje in de poort, schijf jouw kerstwens er op en hang hem in de boom. Zo maken we van deze nu nog kale boom een echte kerstboom.

Kerstboomchallenge

Eén miljoen bomen voor nieuwe bossen in Nederland, dat is het doel van de campagne Nederland Plant Bomen die i.s.m. de EO op 18 november 2020 van start is gegaan. We roepen iedereen in Nederland op om mee te werken aan een groener Nederland. Dat kan je doen door € 7,50 te doneren, hiermee wordt namens jou een boom geplant in een van de nieuwe bossen die in de twaalf Nederlandse provincies worden aangelegd.

Dus nu we met z’n allen de kerstboom gaan neerzetten, is het een mooi moment om óók een boom te laten planten en zo bij te dragen aan de vergroening van ons land. Een klein gebaar met grote impact. Doe daarom mee met de #kerstboomchallenge! Plaats een foto van jouw kerstboom op social media en vertel daarbij dat je meedoet aan de actie Nederland Plant Bomen. Zo inspireer je anderen om ook groen te doen.

Meer info vind je op: NederlandPlantBomen of doneer direct via: het Buitenfonds

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog