www.boswachtersblog.nl/ Noord-Holland

Theatergroep Lava terug op Elswout met familievoorstelling

1 december 2022 Boswachter Rien de Vries in Noord-Holland

Na twee eerdere succesvolle theatervoorstelling op Elswout speelt Lava vanaf 9 december de familievoorstelling Bezorgd in de Modelboerderij van Buitenplaats Elswout.

December is de feestmaand, de maand van samenzijn, pakjes onder de kerstboom, kerstpakketten, feestpakketten, voedselpakketten…. Na twee jaar zonder kerstvoorstelling pakt theatergroep Lava uit met de familievoorstelling Bezorgd op Buitenplaats Elswout en Land van Fluwel (Sint Maartensvlotbrug).

Over familievoorstelling Bezorgd

Het is kerstavond. Terwijl iedereen zich gezellig nestelt onder de kerstboom, moeten de pakketbezorgers van Pak’et aan BV doorwerken. ‘Want voor 23 uur besteld, is morgen onder de kerstboom!’ Hoe komen zij in hemelsnaam die avond door? Lava duikt in de wereld van de pakketbezorgers en onderzoekt de mensen achter de bestellingen. Wie brengt ze rond? Voor wie zijn ze? En, heel belangrijk wat zit erin? De pakketbezorgers worden overspoeld door kwijtgeraakte pakketten, hysterische klanten en absurde verhalen. Bezorgd is een flitsende, feestelijke, bomvolle, interactieve voorstelling van 5 spelers, een SRV-wagen, een lopende band en heel veel dozen. Lava nodigt haar publiek ook uit om een cadeau in een doosje mee te nemen. Iets wat je in huis hebt liggen en niet (meer) gebruikt, en graag aan een ander wil doorgeven. Pak je hem ook even mooi in?

Theatergroep LAVA

Theatergroep Lava op Elswout

Het is niet de eerste keer dat Lava op Buitenplaats Elswout speelt. In 2019 speelde zij Viswijf; een openluchttheater waarin het verhaal van de vissersvrouwen van Zandvoort centraal stond. In 2021 kwam ze terug met Van de Melkboer, toepasselijk gespeeld voor de Modelboerderij van Elswout.

Lava speelt vanaf 9 december t/m 7 januari meerdere voorstellingen in de Modelboerderij. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog