www.boswachtersblog.nl/ Noord-Holland

Parkeerplaats Dijkgatbos niet toegankelijk in verband met wegwerkzaamheden

25 mei 2021 Boswachter Mikal in Noord-Holland

Van 31 mei tot 1 juni verkeershinder aan de Noorderdijkweg in Wieringerwerf.

Gemeente Hollands Kroon werkt aan het veiliger maken van de Noorderdijkweg in Wieringerwerf. Dit leidt in de periode van 31 mei tot 25 juni tot verkeershinder.

Zo is onder andere de parkeerplaats van het Dijkgatbos in deze periode doordeweeks niet toegankelijk met de auto. In de weekenden is de parkeerplaats wel bereikbaar, maar houd rekening met verkeershinder.

Fietsers

Vanaf de Oom Keesweg is het niet mogelijk om met de fiets op de Noorderdijkweg te komen. Je kunt hiervoor als alternatief de route door het bos nemen om uiteindelijk bij het stuk fietspad aan de Noorderdijkweg uit te komen.

Vanaf de Sluitgatweg is het fietspad open alleen moet je op het einde van het fietspad je weg door het bos vervolgen. Zo kom je dan weer uit op de Oom Keesweg.

Wandelen in het bos

Ben je van plan om in deze weken een wandeling door het bos te maken, dan kun je ervoor kiezen om te parkeren bij de ingang aan de Oom Keesweg. De parkeerruimte is hier echter beperkt. Een mooi alternatief is het Robbenoordbos, waar je diverse wandelroutes kunt starten vanaf de parkeerplaats aan de Sluitgatweg.

Meer over de werkzaamheden kun je lezen op de website van de Gemeente Hollands Kroon.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog