www.boswachtersblog.nl/ Noord-Holland

Dag grutto!

13 augustus 2018 Boswachter Jamie Jenner in Noord-Holland

De grutto is vertrokken uit Nederland. Het is begin augustus en je hoort nergens de grutto meer. Ook niet bij de weilanden van Waterland, waar je normaal vanaf de dijk de grutto perfect kunt spotten. Op verschillende momenten heb ik in onze gebieden gekeken hoe het met de grutto gaat. Dit is de vierde en laatste vlog in de reeks van ‘Volg de grutto’.

reageren

geef een reactie

 • Louwra
  14 augustus 2018 om 09:48

  Ha boswachter Jamie! Leuke serie over de grutto’s in het Veenweidegebied. Ik kom snel een keertje langs om het met eigen ogen te zien, want ook al is de grutto weer vertrokken, er zijn vast genoeg andere mooie soorten te vinden!

  • Boswachter Jamie Jenner
   15 augustus 2018 om 11:29

   Hoi Louwra, leuk dat je mijn vloggenreeks hebt bekeken! Er zijn hier inderdaad ook allerlei andere (planten)soorten te ontdekken. Wie weet kun je een keer mee met één van onze excursies, dan laten we alle bijzonderheden ter plaatse zien. Op de website onder de natuurgebieden Zaanstreek of Waterland kun je de activiteiten bekijken die eraan zitten te komen. Natuurlijk kun je ook op eigen houtje onze gebieden verkennen 😉
   Wie weet tot ziens!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog