www.boswachtersblog.nl/ Terschelling

‘We bles you’

3 november 2011 Boswachter Remi in Terschelling

In het kader van de boswerkzaamheden  organiseren we op 12 november een ‘blesexcursie’: omwonenden kunnen op die dag van Jaap en/of Hessel uitleg krijgen over welke bomen moeten blijven staan en hoe deze worden geselecteerd. Vervolgens wordt een perceel in het Formerummer bos gezamenlijk ‘geblest’ (blessen= bomen voorzien van een merkteken). Omwonenden en geïnteresseerden kunnen zich tot maandag 7 november opgeven bij Staatsbosbeheer, via de ‘Reageer’ mogelijkheid hieronder.

reageren

geef een reactie

 • Attje Lak
  13 november 2011 om 12:51

  Wij waren afgelopen zaterdag deelnemers van de blesexcursie. Het was zeer leerzaam en prettig. We hebben er heel veel van opgestoken, en hopen dan ook dat nog vele andere Terschellingers zullen deelnemen aan deze excursie. Bedankt Jaap voor de prettige ochtend
  Attje en Willem Lak

 • Joeri Staatsbosbeheer
  7 november 2011 om 18:25

  Hallo Nelleke,

  De blesexcursie van komende zaterdag is helaas helemaal vol. We hebben vandaag besloten om op 19 november een tweede excursie te geven. Deze zal om 9.00 ’s ochtends beginnen en duren tot 12.00. Deelnemers krijgen eerst nog een stukje theorie over het blessen van bomen voordat we het bos in gaan. Ik hoor graag of je de 19e aanwezig bent!

  Groeten,

  Joeri Lamers

 • Anoniem
  3 november 2011 om 19:36

  Is de bles excursie ’s morgens of ’s middags en hoe laat?

  Groet Nelleke Elferink

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog