www.boswachtersblog.nl/ Terschelling

Sinterklaas ook blij met familiepad Kaapsduin

10 december 2014 Boswachter Joeri Lamers in Terschelling

Eind vorige week werd ik gebeld door een bewoonster van de Zwarte weg in West Terschelling. Sinterklaas had haar gevraagd hoeveel mensen er eigenlijk bij Staatsbosbeheer werkten, want ook hij was zo blij dat hij nu met zijn schimmel veilig het Kaapsduin op kon lopen. Op zich is het niet de bedoeling dat je met een paard via het nieuwe familiepad het Kaapsduin op gaat, maar voor Sinterklaas maken we een uitzondering. Deze mevrouw was zelf overigens ook erg tevreden met het nieuwe pad: ‘het is echt fantastisch geworden!’

banketlettersAfgelopen vrijdag stonden er bij ons in de werkschuur ineens drie grote kratten vol banketletters, van de Sint. Een erg leuk gebaar waarvoor we erg dankbaar zijn. Sinds dat het pad klaar is krijgen we behalve van de Sint veel enthousiaste reacties, sommige mensen komen er zelfs speciaal voor naar ons kantoor. Het is goed om te merken dat het hele inrichtingsproject rondom het Seinpaalduin en de Zwarte weg zo erg wordt gewaardeerd door bewoners van het eiland. Een goed resultaat van intensief overleg tussen de omwonenden, de Gemeente Terschelling en onszelf!

Familiepad Kaapsduin Gerrit Bart Volgers
Familiepad Kaapsduin (Foto Gerrit Bart Volgers)

 

reageren

geef een reactie

  • Rob
    11 december 2014 om 12:22

    Mooi dat er zo’n goede samenwerking was met bewoners, Staatsbosbeheer en Gemeente ! Ik kom het nieuwe pad en het uitzicht bewonderen in voorjaar 2015 !

  • Jaap
    10 december 2014 om 11:59

    Ziet er op de foto gaaf uit, we gaan het binnenkort zelf bekijken.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog