www.boswachtersblog.nl/ Terschelling

Levensgroot nest tijdens Oerol op Westerkeyn

14 juni 2015 Boswachter Remi in Terschelling

IMG-20150611-WA0001

Afgelopen donderdag zetten collega’s een levensgroot nest neer op het festivalhart van Oerol, Westerkeyn. Dit nest is gemaakt door collega Pieter van buureiland Vlieland. Bij dit nest staan medewerkers van ons om ‘vrienden voor de natuur te werven’. Mensen kunnen voor €10,-/jaar de natuur steunen en ze ontvangen dan ook nog eens 4 keer per jaar het blad Naar buiten! Ook ‘vriend van de natuur worden’? Op de landelijke website van Staatsbosbeheer kunt u dit direct regel!

 

‘Nestie’

Festivalgangers worden uitgedaagd om een selfie bij/in of onder het nest te maken, een zogenaamde ‘Nestie’. Deze kan worden geplaatst op onze Facebookpagina. De origineelste/mooiste/leukste/grappigste foto wordt beloond met een gratis week kamperen op een van onze natuurkampeerterreinen.

IMG-20150612-WA0010 IMG-20150613-WA0008

Speciaal voor Oerol is er een miniWaddenspecial Naar buiten’ gemaakt, deze wordt in de veerbootterminal in Harlingen uitgedeeld. Hierin staan onder andere een Oerol-wandelroute, een Waddenquiz, Waddenweetjes en een bon voor de gratis zomereditie van het blad Naar buiten, af te halen bij het nest op Westerkeyn.

IMG-20150613-WA0007
Nestie-gastheer Kees met de Wadden mini special

De eerste Nestie-foto’s zijn al geplaatst, ik ben benieuwd hoeveel er volgen.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog