www.boswachtersblog.nl/ Texel

Winterwandeling van ’t Horntje naar De Koog

15 februari 2013 Boswachter Erik van der Spek in Texel

 SONY DSCVeel wandelaars lopen een rondje vanaf een startpunt om weer terug te komen bij de auto. De bus geeft een andere mogelijkheid om van A naar B te lopen en toch weer bij het vertrekpunt te komen. Met een wandeling van dezelfde lengte kun je dan een veel groter gebied bekijken. Tot 1 maart kan gebruik worden gemaakt van de extra wandelpaden die Staatsbosbeheer buiten het broedseizoen beschikbaar stelt. Vanaf de veerhaven naar Ecomare is zo een 15 km lange wandeling te maken door het Nationaal Park Duinen van Texel. 2013 week 06 winterwandeling van ’t Horntje naar De Koog

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

  • Softshellwebshop
    20 februari 2013 om 13:46

    Wat een leuke en informatie blog! Ik ben zelf meerdere malen in het noorden van Nederland geweest en heb ook zeehonden mogen spotten, altijd erg leuk om deze dieren in het wild te zien. Om het niet koud te krijgen tijdens het wandelen, varen en andere activiteiten raad ik u een lekkere warme softshell jas aan. Dit biedt goede weerstand tegen bijvoorbeeld een frisse ochtendbries. Voor een goede softshell jas kunt u terecht in onze shop: http://www.softshellwebshop.nl

    Softshellwebshop

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog