www.boswachtersblog.nl/ Texel

Trudy van der Zanden nam afscheid van Staatsbosbeheer Texel

1 december 2017 Boswachter Erik van der Spek in Texel
Trudy van der Zanden

Gebiedsmanager Texel van Staatsbosbeheer nam vandaag afscheid van het team Texel. Dit gebeurde op de Waddenzee tijdens een tocht met Jan Rotgans. Trudy gaat binnenkort met pensioen naar 38 jaar inzet voor Staatsbosbeheer.

Trudy van der Zanden begon op Texel als invaller voor districtshoofd Barbara Duijn op Texel en in de Kop van Noord-Holland. Rond de laatste reorganisatie was het duidelijk dat Barbara niet voldoende zou herstellen om deze functie opnieuw te kunnen vervullen. Trudy werd toen gebiedsmanager Texel. Ondertussen is door een volgende reorganisatie de functie gebiedsmanager vervangen door die van teamleider die door Leo Brama wordt vervuld. Provinciehoofd Riena Tienkamp verzorgd nu de meer beleidsmatige taken zoals die van bestuurslid van het Nationaal Park Duinen van Texel. ALs herinnering aan haar werk voor Texel kreeg zij van het team een bronzen beeldje van een schaap van galerie de Weezenplaats.

schaap

Leo Brama wordt teamleider Staatsbosbeheer Texel

Wad
Opgeklopt eiwit van gestorven bacteriën in bijzondere vormen op het Wad
reageren

geef een reactie

 • Sultan Faris
  18 augustus 2018 om 10:46
 • Mike Rooney
  24 april 2018 om 08:28

  Beautiful Goodbye by Jennifer Hanson? t’s like the most amazing sunset. That moment that moved you deep inside Beautiful goodbye,baby goodbye I enjoyed the ride,we really had us a time. Rihanna Raccoon Fur Jacket

 • Mickey Mcginnes
  26 maart 2018 om 11:39

  hi it was great to see you again indeed, especially because you’re doing good. And yes, it was a hasty goodbye. natalie and I have talked out a lot of things and she’s coming back again. Your advice to don’t stop caring about yourself. Jodie Whittaker Hoodie Coat 13TH Doctor

 • Bailey Robert
  21 maart 2018 om 13:03

  behavior in the present. If you can accept this then just know that when you say goodbye, an unseen and unknown buried memory or memories are causing. Far Cry Ajay Ghale Jacket

 • Owen Potts
  10 december 2017 om 06:47

  The applicable posts and photographs are shocking and extraordinary and this blog is so wonderful for me and others as well. I have also bookmarked it for additional furthermore stuff, keep up it up bless your heart Warm Bomber Leather Jacket With Fur.

 • sophiegooch
  8 december 2017 om 15:51

  within the relevant posts and photos are stunning and outstanding and this blog is so awesome for me and others too. I have additionally bookmarked it for extra in addition stuff, maintain it up thank you. Malcolm Reynolds Brown Coat

 • J.P. Gehem
  2 december 2017 om 10:43

  Heb vanaf nu een heel prettige tijd. Je zult -dat zie ik vaak gebeuren- denk ik wel ergens in de natuur/ het natuurbeheer blijven hangen. Zorg ervoor dat je een ‘dure’ voor het pensioenfonds wordt.
  Met vriendelijke groet,
  Jaap Gehem,
  Natuurgids Drents Friese Wold,
  Boarnburgum (Frl.)

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog