www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

The Great Update – Zondag

3 september 2017 Staatsbosbeheer in Vlieland

De laatste festivaldag van ITGWO 2017 is begonnen. Terwijl op Kampeerterrein Lange Paal het ochtendprogramma net is afgelopen, schrijven wij de laatste Great Update.

Nu kan het nog

Je gaat natuurlijk vandaag nog fijne concerten bezoeken, bijzondere kunst zien en vooral door heel veel mooie natuur dansen, lopen en fietsen. Heb je nog ruimte over in de planning? Ga dan even langs de Staatsbosbeheer keet. Vandaag staan boswachter Iris en Sandra met de verrekijkers bij de vuurtoren. En wanneer je langs Lange Paal fietst, kom dan even koffie drinken en spieken naar de zwaluwtjes in ons toiletgebouw.

In het toiletgebouw op Lange Paal moet je soms even bukken. Er zitten namelijk verschillende nestjes van de boerenzwaluw!

En tot slot

Lieve festivalgangers: bedankt voor jullie gezelligheid op ons kampeerterrein, de enthousiaste vragen bij de Staatsbosbeheer keet en bovenal het bezoek aan ons mooie eiland. We hopen je natuurlijk vaker terug te zien en wanneer je vandaag of morgen met de boot ons gaat verlaten, zwaai dan eventjes 😉

Namens alle boswachters, tot ziens!
Lisanne de Boer

Ps. Updates gemist? Klik dan op de woensdag voor het overzicht en de plattegrond, de donderdag voor het festivallende kampeerterrein, de vrijdag voor de Staatsbosbeheer keet en de zaterdag voor de ronde van boswachters Jan en Herman.

 

reageren

geef een reactie

  • Loes Meijer
    5 september 2017 om 12:42

    een bak herrie, ijzeren platen om grote voertuigen op te laten rijden, het heeft allemaal niks met de natuur te maken, te veel mensen op een kleine ruimte, wat een heftigheid….

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog