www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Een beetje te veel

16 juni 2012 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

Het weer beloofde in de ochtend niet veel goeds. Maar gelukkig toen we de spullen verzamelden voor de Werelderfgoed dag maakte de grijze lucht plaats voor een strak blauwe lucht. Prachtig weer om op de dijk te staan en te vertellen over de vele vogels die bij de Feugelpôlle vertoeven. Maar helaas we hebben maar een handje vol bezoekers/ fietsers mogen begroeten. Ook niet zo verwonderlijk, er is dit weekend ook zoveel te doen op Ameland.  Rugby in Nes en de gezellige bootwateren in Hollum. Sport, spel, cultuur, muziek en dan ook nog natuur, het was misschien een beetje veel. Desalniettemin  Lex, Ricus en Marjan hebben wel genoten van het natuurschouwspel en natuurlijk het mooie weer.

Misschien kunnen we jullie nog jaloers maken met de mooie plaatjes.[slideshow]

reageren

geef een reactie

  • J.Veenendaal
    18 juni 2012 om 11:28

    Schitterende foto`s ! Knap werk.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog