www.boswachtersblog.nl/ Noord-Holland

Els & Wout, de ongelofelijke en onvolledige geschiedenis van Buitenplaats Elswout

29 mei 2019 Boswachter Rien de Vries in Noord-Holland

In de 19de eeuwse aardappelkelder op buitenplaats Elswout is een klein intiem theater gevestigd, Theater Elswout. In dit theater biedt kids-comedian en verhalenverteller Wijnand Stomp een uniek verhalentheater voor de hele familie, waar verhalen ruisen door de bomen. Theatrale verhalen voor jong & oud, muzikale avonden met singer-songwriter talenten, spokenword en poëzie artiesten, literaire avonden, diner storytelling en storytelling trainingen.

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni om 15:00 speelt Wijnand in samenwerking met studente aan het Willem de Kooning academie in Rotterdam Eva Toorenent de voorstelling;

 Els & Wout, de ongelofelijke en onvolledige geschiedenis van Buitenplaats Elswout

Diep in het sprookjesachtige bos van Elswout schuilen ‘Els en Wout’. Els is een lief magisch elfje en Wout een groot wonderlijk monster. De twee zijn een onwaarschijnlijke vriendschap aangegaan met alle gevolgen van dien. Door hun vriendschap zijn er door de eeuwen heen wonderlijke, waanzinnige en woeste dingen gebeurt.

 Kom luisteren naar een magische theatrale vertelling over de ongelofelijke en onvolledige geschiedenis van de buitenplaats Elswout en haar illustere bewoners. Wie waren Du Moulin, de weduwe Borski en mevrouw het Heertje? Hoe zit het met ‘de toverboom’ bij Kraantje lek?

Voor iedereen van 6 tot 106 jaar.

Naar een idee van Eva Toorenent (illustraties en poppen) en Wijnand Stomp (stortytelling)

Klik hier voor meer informatie en tickets

reageren

geef een reactie

  • Evert
    10 juni 2019 om 23:30

    Ik las net het stukje over de modelboerderij Elswout, die zo prachtig gerestaureerd is. Is er al nieuws over een bestemming? Zijn er inloopdagen geweest met belangstellenden?

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog