www.boswachtersblog.nl/ Noord-Holland

Podcast Klaterklanken op Buitenplaats Elswout

21 juli 2020 Boswachter Rien de Vries in Noord-Holland

Omdat de 4e editie van klassiek festival Klaterklanken vanwege het coronavirus is afgelast hebben de samenstellers van het festival een podcast en videoroute gemaakt met de musici en ensembles die zouden deelnemen aan het festival. Zangeres Leoni Jansen en boswachter Marieke Schatteleijn zijn de presentatoren van de podcast. Scan de QR code en beleef Elswout zoals je het nog nooit gehoord en gezien hebt.

De podcast

De podcast begeleid je als een gids over de buitenplaats Elswout en wordt gepresenteerd door Leoni Jansen. Boswachter Marieke Schatteleijn vertelt over de bijzondere natuur en cultuur van Elswout. Je beluistert de Klaterklanken podcast thuis of ter plekke op je mobiele telefoon via iTunes, Spotify, Soundcloud, Apple Podcast of via www.klaterklanken.nl.  Beluister je de podcast op Elswout, start dan in het poortgebouw.

De videoroute

Om de videoroute te volgen, volg je de blauwe route. Hier vind je markeringspaaltjes met een QR-code. Wanneer je die met je telefoon scant, dan zie je een miniconcert van de deelnemende musici. Muzikale bijdragen van blokfluitsite Lucie Horsch (winnaar Nederlandse Muziekprijs 2020), Dudok Quartet, contrabassist James Oesi, Merel Vercammen en Ties Mellema (viool en tenorsaxofoon) en contrabassist Cas Jiskoot en jazz-zangeres Anna Serierse. De wandeling duurt 1,5 uur.

Wanneer?

De podcast ging live op zondag 12 juli, de videoroute op 19 juli. De videoroute kun je tot en met 1 september 2020 lopen, de podcast is tot en met 1 juli 2021 te beluisteren.

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog