www.boswachtersblog.nl/ Terschelling

Het kamperen is weer begonnen!

17 april 2012 Boswachter Joeri Lamers in Terschelling

Je zou het niet zeggen met dit, voor april, koude weer, maar het kampeerseizoen is weer begonnen! Dat kan prima bij ons op Terschelling, Staatsbosbeheer heeft op het eiland namelijk drie gezinscampings én een groot groepenterrein waar schoolklassen en bijvoorbeeld de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudies jaarlijks gebruik van maken. De grootste gezinscamping is die op West Terschelling, de andere twee campings in Hoorn en Lies zijn kleiner en liggen op het rustiger oostdeel van het eiland.

Hessel heeft samen met Cees en het schoonmaakbedrijf ervoor gezorgd dat de campings er weer netjes uitzien voor het seizoen. Het kampeerterrein op West is al vanaf 1 april open en heeft afgelopen week zelfs iets extra’s gekregen; een superdeluxe vuurplaats waar je samen met de andere campinggasten kan genieten van de gezelligheid van het vuur. Zowel op mooie voorjaars- en zomeravonden als op een regenachtige avond kan je hier prima lekker warm zitten. De vuurplaats is aan het einde van de werkdag officieel in gebruik genomen door de Staatsbosbeheer medewerkers.

De campings in Lies en Hoorn gaan op 26 april open, wanneer de meivakantie begint. De echte drukte komt daarna met Oerol en in de zomermaanden.

[slideshow]

reageren

geef een reactie

  • meyndert
    17 april 2012 om 18:34

    ziet er mooi uit die vuurplek! Gezellig !! Ik hoop dat er op Hoorn ook één komt. Goed werk mannen !! Grts Meyndert

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog