www.boswachtersblog.nl/ Texel

Schotse Hoogelanders op Ploegelanden in @NPTexel

22 april 2015 Boswachter Erik van der Spek in Texel

Hooglanders in De Geul
Hooglanders in De Geul

Vanaf vandaag lopen er weer Schotse Hooglanders in de Ploegelanden en op de Blekerij en Het Mientje in De Dennen. Het zijn jonge koeien die eerder in De Geul en De Bollekamer liepen.Ze zijn ook van het bedrijf Gradiënt dat dit jaar de begrazing ook hier regelt nadat Maarten Hoogenbosch er mee is gestopt. Benno Bakker en Piet Monster gaan ook hier voor hen het dagelijks toezicht op de Schotse hooglanders verzorgen. De groep zal nog verder aangevuld worden met dieren die niet meer nodig zijn in De Geul en Bollekamer.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

  • Scottish highland cow with calf | Dear Kitty. Some blog
    22 april 2015 om 09:06

    […] Scottish highland cattle of Texel island: here. […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog